Image Skincare Peels

De Organic Fruit Enzyme Peel laat uw huid weer stralen. De tropisch anti-aging smoothie heeft een mix van gecertificeerde organische ingrediënten met medische resultaten. De enige organische klinische peeling die uw huid een boost aan natuurlijke voedingsstoffen geeft zonder chemische bestanddelen. Een exfoliatie met een glans. De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijdert en schade aan huidcellen herstelt zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. De Japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur met organische mangopulp, perfect voor iedere huid, zelfs voor de meest gevoelige huiden, zwangere vrouwen en rosacea.

20% Salicylic Resurfacing Deze resurfacing agent is sterk en effectief. Het beta hydroxy acid dringt erg snel de huid binnen en is zeer effectief. Het resultaat van deze peeling is geweldig: een gladdere huid, direct minder sebum en vermindering van actieve acne is gebruikelijk binnen 24 uur.

20% Salicylic/Glycolic Resurfacing: Deze peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat te veel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een kertolytische agent dat keratine in een cel afbreekt. Het zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Deze peeling is ideaal voor jonge en verouderde huiden die last hebben van overmatige talgafscheiding en verwijde poriën.

30% Vitamin C Enzyme Peel: Deze peeling zorgt voor regeneratie van nieuwe cellen en de stimulering van collageenproductie, wat een jeugdige, gezondere huid en minder rimpels geeft. Deze behandeling is voor iedereen geschikt.

40% Glycolic/Retinol Resurfacing: Deze level II-behandeling is alleen bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Wrinkle Lift Treatments level l en alle producten van IMAGE, met name Solar Defense Organic Sun dagelijks gebruiken. Het niet volgen van de adviezen kan leiden tot ernstige pigmentschade.

50% Lactic/Kojic Resurfacing: Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de diepergelegen lagen van de huid aan te pakken. Na deze peelingbehandeling zal de huid zachter, lichter en uiteindelijk vlekvrij zijn.

70% Glycolic/Retinol Resurfacing: Deze peeling zorgt voor regeneratie van nieuwe cellen en de stimulering van collageenproductie, wat een jeugdige, gezondere huid en minder rimpels geeft. Deze behandeling is voor iedereen geschikt.

Jessner’s Lite: Deze peeling creëert een groot gehalte aan peeling en afschilvering. – Acne fase 1 – 4 – Zonbeschadiging – Pigmentstoornissen – Veroudering

DermaQuest Peels

Derma Peel: Huidveroudering

Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender. Derma Peels mogelijkheden: Alpha Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

Derma Peel: Pigmentatie

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler. Derma Peel mogelijkheden: Lactic Acid Resurfacer.