De acne behandeling

Bij de acne behandeling wordt als eerste de huid gereinigd met een speciaal reinigingsproduct. De keuze voor een reinigingsproduct is afhankelijk van de ernst van de acne en het eventueel gebruik van medicijnen door de patiënt.

Acne behandelingen van Image Skincare:

  1. Acne Facial: voor alle acne gevoelige huiden, vette en jonge huiden:een klinische acnebehandeling met direct resultaat verwijdert overtollig sebum en onreinheden (salicylzuur) bacteriën worden gedood (benzoylperoxide)verwijdert dode huidcellen (een natuurlijke mix van ananas en papayaenzymen) Het resultaat is een schoon, fris en gezond olievrij gezicht.
  2. Beta Lift Level I of level II: voor fase 1-4 acne, vette huid, acne-prone, Fitzpatrick I-III: een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur)werkt kalmerend op de talgklieren (salicylzuur) zorgt ervoor dat te veel talg de poriën niet afsluit zorgt voor een zachte exfoliatie van dode huidcellen (glycolzuur – breekt kertine in een cel af) zorgt voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Deze behandeling is ideaal voor jonge en verouderde huiden die last hebben van overmatige talgafscheiding en verwijde poriën.

Veel mensen krijgen na het genezen van pukkels: rode vlekjes, bruine pigmentvlekjes en littekens.

Bij een dieptereiniging wordt vaak eerst een peeling of een lysing toegepast. Hierbij worden de dode, losse huidcellen verwijderd, zodat de poriën niet meer blokkeren. Wanneer een huid regelmatig wordt gepeeld, zullen mee-eters niet zo snel meer terug komen.

Acne behandelingen van Mesoestetic

De kern van de acnelan-formule is het innovatieve m.acne complex TM dat salicylzuur, amandelzuur en natrium bevat.

Het is belangrijk dat je naast een salon behandeling thuis aan de slag gaat met goede bijpassende producten.

Dit omvat een reinigende mousse, verzorgingscrème, lokale verzorgingsstick en revitaliserend gezichtsmasker.

Acne-peel system – Professionele esthetische methode

3 – 5 sessies => 1 of 2 sessies zijn niet voldoende om de pilosebaceous-activiteit te normaliseren. 6 sessies zijn niet nodig voor milde/ matige acne.
Interval van 10 tot 15 dagen tussen de sessies volgens de criteria van de specialist. Gebaseerd op de gevoeligheid van de huid.
Te behandelen zones zijn: gelaat, borst en rug.

Het acne-peel system pack omvat:

Mesopeel Azelan: Chemische scrub met krachtige keratolytische en comedolytische effecten.
Crystal fiber mask: vermindert de oppervlakkige temperatuur van de huid, hydrateert en activeert de cellulaire mechanismen.
Pore sealing shield (gel): dient als een beschermend schild. Kalmeert de huid en verstevigt de poriën.
Neutralizing Spray neutraliseert, balanceert en kalmeert de huid.

Microdermabrasie wordt ook wel ingezet om de dode huidcellen te verwijderen, maar is minder geschikt bij heel actieve acne. Ook is microdermabrasie geschikt om eventuele littekens ten gevolge van acne te verminderen.

Wilt u meer weten over het ontstaan van acne? klik H I E R.