facials-gezichtsbehandeling

Er zijn verschillende Facials of wel gezichtsbehandelingen waar we uit kunnen kiezen, met apparatuur of uitsluitend manueel, waarbij bindweefselmassage en het gebruik van fruitzuur en enzyme peelings de belangrijkste zijn. Ze zijn gericht op het behandelen van de buitenste huidlagen waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en van voedingstoffen worden voorzien. Met een grotere doorbloeding wordt er ook meer zuurstof gebracht naar de huidcellen.

Facials gezichtsbehandelingen met apparatuur

Image Skin Care producten voor thuis

Klik hier om naar de website van Image Skincare te gaan waar je de productlijnen voor thuisgebruik kunt bekijken. Image Skincare producten mogen niet online verkocht worden wanneer je nog nooit een gerichte huidanalyse en advies hebt gehad. Dit zijn richtlijnen waarmee Image Skincare depositairs zich aan dienen te houden. Als je voor een huidanalyse geweest bent, dan kun je een saloncode krijgen waarmee je je producten voortaan wel online kunt bestellen en thuis gestuurd krijgt. Uiteraard mag je ze ook in de salon kopen of bestellen en ophalen.

Image Signature Facial

INDICATIES: veroudering, droog/gedehydrateerde huid, rokers, grauwe/vermoeide huid, zwangere vrouwen

BEHANDELINGSDUUR: 45-60 minuten

OMSCHRIJVING: de huid verstevigt (Retinol) de huid verlicht (antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten) de huid wordt gevoed (cocktail van vitamine A, E en C) de huid verzacht (kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera) megahydratatie van puur hyaluronzuur.

Image Ormedic Facial:

INDICATIES: normale, oudere, droog/gedehydrateerde, grauwe/vermoeide huiden, rokers, zwangere vrouwen, vrouwen in de overgang

BEHANDELINGSDUUR: 50-60 minuten

OMSCHRIJVING geeft een verbluffend resultaat plantaardige ingrediënten; een hoog gehalte van antioxidanten en essentiële oliën geen chemische bestanddelen, zuren of parabenen brengt de huid weer in balans Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.

Acne Facial

Deze facial worden beschreven op de pagina voor acne behandelingen, klik hier.

Wat kost een Facial gezichtsbehandeling bij Nextskin?

Alle Facials gezichtsbehandelingen kosten 100 euro per behandeling van een uur.