ematrix-sublative-rf-1

Wat is een eMatrix behandeling?

De eMatrix is een huidverjongingssysteem gebaseerd op bipolaire radiofrequente energie. Tijdens het ouder worden, verloopt de cel vernieuwing van de huid steeds trager en neemt de productie af van elastine en collageen, die de huid jong en soepel houden.

De behandeling met de eMatrix is voor iedereen die zijn huid structureel wenst te verbeteren. In tegenstelling tot de traditionele lasers is de hersteltijd aanzienlijk korter, en vele malen minder pijnlijk.

De eMatrix is de naam van het systeem, Sublative is een naam voor de techniek die gepatenteerd is door Syneron, tegenwoordig Syneron-Candela

Hoe vaak heb ik behandelingen nodig?

Afhankelijk van de conditie van de huid, zijn de beste resultaten in een kuurvorm van gemiddeld 2-3 behandelingen om de 4 weken te bereiken. Na beëindiging van de behandeling zal de huid zich blijven verbeteren.

Doet de behandeling pijn?

De warmte die de Matrix RF veroorzaakt is niet pijnlijk, uw huid hoeft niet te worden verdoofd.

Voor wie is deze behandeling bestemd?

Behandeling met de EMatrix laser is geschikt voor iedereen die zijn huid structureel wenst te verbeteren en last heeft van een verouderde huid, verslapte huid, pigment vlekken en fijne rimpels. De behandeling is voor ieder huidtype (dus ook de donkere huid). De behandeling kan in het gezicht, de nek, de buik, decolleté, handen en armen worden toegepast. Vernieuwing van het bindweefsel is een proces van enkele maanden, derhalve verbetert het effect nog na 3-6 maanden.

Kan eMatrix op de donkere huid?

De behandeling is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden, en verslappingen bij de hals en neklijn.

De eMatrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.

De eMatrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik van gefractioneerde radio frequentie energie (RF). De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd. Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. ‘S ochtends neemt u een behandeling en ’s avonds mag u uw make-up al weer op. Dat is wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!

Is het wel veilig?

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de E-matrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel de medische doorbraak op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd.

Met deze technologie worden ook enorm goede resultaten gehaald bij littekens, striae, verslapte hals (zg n. kalkoenhals) en wangen (zgn. hamsterwangen), verslapte buik (na dieet), overhangende oogleden, hyperpigmentatie, zonbeschadiging, acné, café au laitvlekken (macula) sommige wijnvlekken, rosacea, rode spider veins etc. “Door de RF technologie kunnen voor het eerst zonder problemen ook donkere huidtypen behandeld worden.”

Hoe werkt de eMatrix in de huid precies?

De E-Matrix werkt tot in de dermis , deze huidlaag zorgt voor de elasticiteit en de spankracht van de huid. Zodra er door middel van de Radio Frequente energie stukjes weefsel uit deze onderliggende huidlaag zijn beschadigd, zal de huid zich gaan repareren en herstellen. Hierdoor ontstaat een nieuwe huidlaag die vele malen sterker en elastischer is dan voorheen. Door de warmte die er in de onderliggende laag wordt aangebracht, wordt de huid gestimuleerd om extra collageen aan te maken. Dit leidt tot een jongere en veel strakkere huid.

De E-Matrix is het eerste systeem dat een intelligent feed back systeem heeft. Behandelaars kunnen tijdens de behandeling heel precies de energie, de weerstand en de penetratiediepte in de huid meten. Hierdoor kunnen behandelaars altijd zorgen voor een controleerbare, consistente en reproduceerbare toevoer van energie.

Maximale resultaten in een minimum van tijd.

Wat kost de eMatrix behandeling?

De eMatrix behandeling kost € 350 euro per behandeling. Boek je een pakket van 3, dan bespaar je € 150 euro. De prijs voor 3 is dus € 900.

Ben je nog verder geïnteresseerd in de eMatrix behandeling of wel Sublative techniek? Hieronder een paar links naar officiële wetenschappelijke publicaties (USA) over de eMatrix.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26828627 – onderzoek over het effect van de eMatrix behandeling op hyperpigmentatie en huidveroudering.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23016529 – over de veiligheid en effectiviteit van gefractioneerde radiofrequente stroom op zonbeschadigde huid.

In dit filmpje kun je zien wat de resultaten zijn van deze behandeling.

In dit filmpje zie je in het kort wat er gebeurd met eMatrix in de huid.