elos-refirme

ELOS Refirme huidverstrakking

De ELOS Refirme huidverstrakking zorgt op een natuurlijke manier voor een strakkere huid. De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten.

Bij een jonge huid worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. De huid zal slapper worden en rimpels kunnen gaan verschijnen. Het is dus belangrijk om de cellen te prikkelen weer collageen aan te maken. Door de natuurlijke produktie van collageen en elastine te stimuleren, wordt de huid geholpen om weer zacht, stevig en veerkrachtig te worden

Revolutionaire Refirme

Refirme is een nieuwe Elos ontwikkeling. Revolutionair door de combinatie met infrarood. De radiofrequentie en het infrarood verwarmen de huid respectievelijk in de diepte en aan de oppervlakte. Hierop reageert de huid van binnenuit. Na een serie behandelingen herstructureert het collageen en elastine zich met als resultaat: een elastische huid, met een frisse uitstraling in een ongelofelijk stevige lift.

Natuurlijke lifting van de huid

Deze nieuwe liftmethode blijkt fantastisch voor bijvoorbeeld de kaaklijn en halsstreek. Ook een vermoeide oogcontour, de wenkbrauwen en de nasolabiaal plooi kunnen uitstekend aangepakt worden. Zelfs de huid van de bovenarmen en de buik komen met Refirme binnen het niet-invasieve liftbereik! In 15 weken strakker In gemiddeld 3 tot 5 persoonsgebonden behandelingen met een interval van 3 weken wordt de huid gelift.

In tegenstelling tot systemen die enkel zijn gebaseerd op radiofrequentie òf infrarood waarbij de behandelingen als bijzonder pijnlijk worden ervaren, is Refirme ‘licht’, veilig, nagenoeg pijnloos en niet belemmerend, want voor en direct na de behandelingen kun je gewoon je dagelijkse dingen doen.

Wat kost de Refirme behandeling?

Het is afhankelijk van de locatie dat behandeld moet worden en de tijd dat het inneemt, HIER kun je de prijslijst zien