cryo-lift

Cryolift, wat is dat?

De Cryolift is een methode waarbij regenererende vloeistoffen worden ingesluisd in de huid door dermocryoforese. De huid wordt binnen zeer korte tijd terug gebracht naar -18° Celsius. Hierdoor worden drie processen in werking gezet, namelijk:

  1. gecontroleerde analgesie (verdoving),
  2. dermocryoforese (pompwerking haarvaten) en
  3. huidoxygenatie (extreme verbetering doorbloeding).

Belangrijk voor de opname van de serums is punt 2, de pompwerking van de haarvaten. De opnamecapaciteit van de huid is tijdens deze pompwerking vanwege de koude, enorm.

Doet de Cryolift behandeling pijn?

Dit proces geschiedt zonder ook maar enig ongemak of pijngevoel. Deze processen stellen de huid open voor de zeer kleine moleculen van het vitaminecocktail NCTF met hyaluronzuur, welke doordringen tot de dermis. Hier doen de verjongende en hydraterende stoffen hun werk op de verouderde en/of beschadigde huid.

Wat is het resultaat na een Cryolift behandeling?

De Cryolift van Filorga is een huidverstevigende en huidverjongende gezichtsbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van actieve ingrediënten. Deze actieve ingrediënten worden met behulp van de koelkop in de huid opgenomen. Er wordt een serum met bijvoorbeeld cellulaire kaviaar aangebracht op de huid. Dit serum bevat een hoge concentratie aan vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïne zuren, enzymen en groeifactoren. Hierdoor wordt een proces gestart van regeneratie en revitalisatie. De huid wordt gladder en wordt gelift.

Andere serums die gebruikt kunnen worden zijn:

  1. NCTF 135HA gel met dezelfde ingrediënten als de mesotherapie vloeistof voor de mesotherapie met naalden.
  2. Elastine gel – verstevigende elastine zorgt voor elastischer weefsel en spant de huid aan.
  3. Collageen gel – Gefractioneerde tri-peptide collageen moleculen, exceptionele moisturizing, brengt vocht in de dermis.
  4. DNA gel – komt uit de cellen van Zalm eitjes. DNA zorgt voor de synthese van proteinen uit aminozuren. Gezond huidweefsel is afhankelijk van onbeschadigd DNA. DNA gel zorgt voor regeneratie van onze huid.
  5. Embryolift gel – een serum van 2 hoog geconcentreerde extracten gericht op een onmiddellijk liftend effect en een langdurend anti aging effect en stimulering van de fibroblasten om nieuwe huidcellen aan te maken.

Wat kost een behandeling?

Een heerlijk verfrissende en verstevigende behandeling duurt ongeveer een uur en kost 100 euro