shutterstock_75792304

Bij de BIO-Lifting behandeling wordt gebruik gemaakt van ECHTE microcurrent-stroom voor huidversteviging. Het is een door de FDA goedgekeurde technologie die onmiddellijke en zichtbare resultaten oplevert in slechts één enkele behandeling.

Voordelen van de Bio-Liftmachine voor je huid?:

Het is een natuurlijke manier van je huid verjongen want het enige dat gebruikt wordt is een microstroompje dat je spier “wakker schudt” en hem laat spannen. Alle spiergroepjes in je gezicht worden aangepakt, een soort mini-gymnastiek oefening voor je gezichts-spiertjes!

Het is het beste en sterkst aanbevolen gezichtsverbeteringsapparaat op de markt. Dit True Microcurrent-apparaat gebruikt tot 400 microampère stroom om systematisch de tekenen van veroudering te verminderen door de gezichtsspieren te verstevigen. Het is een van de beste apparaten voor gezichtsverzorging om een ​​jeugdige huid te krijgen.

Hoe werkt de Bio-Liftmachine?

De Bio-Lift machine is de meest natuurlijke niet-invasieve manier die met behulp van echte micro-stroom technologie het beste apparaat is om snelle resultaten te leveren. Dit True Microcurrent-apparaat gebruikt stroom tot 400 micro-ampère om systematisch de tekenen van veroudering aan te pakken door versterking op 4 manieren:

Effects-of-microcurrentDe BIO-Lift Machine is een echte micro-stroom technologie die zorgt voor een heropvoeding van de spieren. Het kan de spieren op het gezicht versterken en spannen door gebruik te maken van technieken voor het verleng- en inkort bewegingen. Dit wordt bereikt door op de oorsprong en de aanhechtingspunten van de spieren te richten, waarbij de beste gezichtsoefeningen aan de spieren worden geleverd.

Doet het pijn?

Nee. Sterker nog, je voelt helemaal niks. Dit soort stroom is niet te voelen, geen tinteling, geen trekkingen. Niks.

Hoe ziet de Bio-Lift microcurrent behandeling er uit?

Het is een behandeling van 50 minuten. Je gezicht wordt gereinigd en gepeeld, met een geleidende gel op je huid wordt de Bio-Lift microcurrent behandeling uitgevoerd, daarna een verzorgend masker. Na het masker wordt er een dagverzorging aangebracht.